Decrusto

Du er her: iGlow » Produkter » Decrusto
DECRUSTO

Decrusto består av hudpleieprodukter som jobber med huden i dybden. Huden opprettholdes sunn og frisk, ved å fjerne hudormer og urenheter. Verken ingredienser eller produktene er testet på dyr.


Decrusto Clear Spot Micellar Cleansing Foam, 150ml

Decrusto Clear Spot Micellar Cleansing Foam, 150ml
kr. 199,00
Mildt renseskum fra Decrusto som fjerner sminke og renser i dybden, uten å forstyrre hudens egen PH-balanse. Clear Spot Micellar Cleansing Foam har alt du trenger fra ett renseprodukt. Skummets nærende og aktive ingredienser renser og klargjør huden, samt beskytter hudbarrieren og den viktige pH-balansen. Formulert med blant annet kokosnøtt ekstrakt som har mykgjørende og pleiende egenskaper og Allantoin samt Phantenol som er kraftige, nærende aktive ingredienser. Micellar kan forklares som skummets evne til å feste til seg make- up rester og urenheter som en magnet. Skummet renser og mykgjør derfor huden din slik at den blir ren, frisk og klar for ansiktsmaske, serum og fuktighetskrem. Bruk: Påfør skum i ansikt og på decollete og masser inn med sirkulære bevegelser. Skyll godt av med lunkent vann. Produktet er mildt og passer for alle hudtyper. Les mer under fanen produktinformasjon.
Din pris kr. 199,00

Decrusto Blue Gel Oxygen Serum, 50ml

Decrusto Blue Gel Oxygen Serum, 50ml
kr. 498,00
Ansikt-serum fra Decrusto tilpasset både han og henne som beskytter alle hudtyper mot mot forurensning og ytre påvirkninger. Blue Gel Oxygen Serum styrker hudens immunforsvar, kickstarter cellefornyelsen, reparerer og beskytter huden samt gir en frisk og sunn glød. Formulert med nøye sammensatte ingredienser som hjelper huden med å binde til seg fuktighet og vil aktivt bidra til å reparere ubalanser i huden. Serumet stabiliserer fuktbalansen i huden, samt øker og tilfører energi til cellene, noe som bidrar til å bremse tidlige aldringstegn. Dermed bevares og forbedres spensten og elastisiteten i huden din slik at huden blir fyldigere og mykere med en risk og vakker glød. Blue Gel serumet bidrar til hyppigere utskiftning av hudceller slik at man gjenoppretter en sunn hudbalanse noe som øker hudens evne til å ta opp næringsstoffer fra øvrige produkter. Serumet er dermatologisk og klinisk testet og passer alle hudtyper, både for han og henne. Fri for mineraloljer, silikoner og parabener. Bruk: Påfør 1-3 pump med serum på ansikt, hals og brystparti (et jevnt tynt lag), massér lett inn med sirkulære bevegelser. La serumet trekke helt inn før du påfører fuktighetskrem eller maske. Anbefalt bruk morgen og kveld på ren hud. Tips: Påføres renset hud under fuktighetskrem. Anbefalt til menn etter barbering for å roe ned rødhet. Les mer om de ulike virkestoffene under fanen; produktinformasjon.
Din pris kr. 498,00
VippsVisaklarnapostenbring