By Wishtrend Pure Vitamin C 15% with Ferulic Acid, 30ml middle image 0
-40%
https://www.iglow.no/images/public/thumb/71/53/jmgroarzlmptvwvwvw_thumb_71_53.jpeg
https://www.iglow.no/images/public/thumb/71/53/hiupoavwijjmrzvwrz_thumb_71_53.jpeg
https://www.iglow.no/images/public/thumb/71/53/mozqoavwijjmvwvwrz_thumb_71_53.jpeg

By Wishtrend Pure Vitamin C 15% with Ferulic Acid, 30ml

By Wishtrend
kr. 269,40kr. 449,00
Høykonsentrert C-vitamin serum fra By Wishtrend som hjelper mot hyperpigmentering, men som likevel er skånsom mot huden og kan brukes av alle hudtyper.

Blant alle antioksidanter utmerker ferulinsyre seg som den ingrediensen som passer best sammen vitamin C, da den hjelper til med å jevne ut hudtonen og gi huden massevis av glød. Samtidig holder produktet seg bedre og er ikke like utsatt når det gjelder temperaturendringer.

Serumet kan brukes morgen og kveld og det gir en fantastisk glød!

Bruk: Påfør etter rens og toner. Fordel en liten mengde over ansiktet og klapp inn i huden. Følg opp med fukt og UV-beskyttelse.

Tips: Dette er et aktivt produkt som burde tilvendes huden. Start med en til to ganger i uken og øk etter hvert. Er ikke anbefalt å bruke på eksemhud eller åpne sår.
Produktinformasjon
Dette vitamin-serumet inneholder 15% ren vitamin-C, noe som hjelper med antioksidant pleie, hyperpigmentering, kviseforebygging, boost av kollagen og gjenoppretter huden fra UV-stråler. Siden den inneholder ferulinsyre, maksimerer den antioksidanten og den antibakterielle effekten av vitamin C. Anbefales for fet og kombinert hud og for nybegynnere av vitamin- C.Ingredienser:
Hippophae Rhamnoides Water, Propanediol, Ascorbic Acid, 1,2-Hexanediol, Ethyl Ascorbyl Ether, Tromethamine, Ferulic Acid, Diglycerin, Ethylhexylglycerin, Polyglycerin-3, Glycerin, Niacinamide, Aqua (Water), Calcium Pantothenate, Sodium Starch Octenylsuccinate, Maltodextrin, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCl, Silica
GRATIS FRAKT & RASK LEVERING
Hos iGlow er det alltid gratis frakt, og vi sender raskt fra våre lokaler i Bergen.
Kundevurderinger (1)
Based on 1 reviewsSkriv omtale
View
Sort by
Kundevurderinger

1andre har lagt inn kommentarer
I
2021-08-06
IngeborgG
💌 Gratis frakt    📦 Rask utsending    ✅ Enkle betalingsløsninger Trygt & enkelt
ProdukterBy WishtrendBy Wishtrend Pure Vitamin C 15% with Ferulic Acid, 30ml