By Wishtrend - Acid-duo Hibiscus 63 Cream, 50ml
 middle image 0
-30%
https://www.iglow.no/images/public/thumb/71/53/lmnioafenitpptbovw_thumb_71_53.jpeg
https://www.iglow.no/images/public/thumb/71/53/ernikyfenihipterrz_thumb_71_53.jpeg
https://www.iglow.no/images/public/thumb/71/53/vwfekyninihijmborz_thumb_71_53.jpeg

By Wishtrend - Acid-duo Hibiscus 63 Cream, 50ml

By Wishtrend
kr. 244,30kr. 349,00
Kjøp
Ansiktskrem som er perfekt for deg med acne, fet og/eller uren hud. Acid-duo Hibiscus fra By Wishtrend er en mild, eksfolierende krem med naturlige syrer som fremskynder hudfornyingen for en myk og strålende hud og for å forebygge akne.

Formulert med 63% Hibiscus Flower Extract som har utrolig gode fuktegenskapene, mye antioksidanter og naturlige syrer (AHA, AKA, BHA). Inneholder også Acid-Duo (LHA & PHA) som er den nye generasjonen eksfolier som skånsomt fjerner døde hudceller, sorte prikker og forbedrer hudteksturen.

Dette er en lett krem som absorberes raskt inn i huden din uten en klebrig følelse. Den passer til alle hudtyper som ønsker en lett eksfoliering. Brukes daglig morgen og kveld. Følg opp med solkrem ved bruk på dagen.

Les mer under produktinformasjon.
Lignende produkter
Produktinformasjon
By Wishtrend - Acid-duo Hibiscus 63 Cream

Lett krem som passer til alle hudtyper som ønsker en lett eksfoliering for å fjerne og forebygge tilstoppede porer og svarte prikker. Kremen bidrar også til å minimere pigmentering og gir en ny glød til en matt hud. Perfekt for sensitiv hud grunnet bruk av LHA and PHA som har eksepsjonelle peeling-egenskaper, men som er kjent for å være mindre irriterende, samt for deg med acne, fet og/eller uren hud.

FAQ
Er kremen tilsatt ekstra fargepigment?
- Nei. Den rosa fargen på kremen er naturlig og kommer fra Hibiskus blomsten og vitamin B12. Den inneholder ikke noe tilsatt kunstig farge.
Kan jeg bruke denne kremen sammen med andre eksfolierings-produkter?
-Du kan bruke den sammen med Vitamin C eller Nikotinamid, men det er ikke anbefalt å bruke kremen rett etter en ekfolierende skrubb ol.

Tips
-Vi anbefaler å bruke en solkrem etter påføring av kremen på dagtid.
-Bruker du By Wishtrend Mandelic Acid 5% skin Prep Water eller By Wishtrend Pure Vitamin C 21.5% Advanced Serum, la produktet trekke skikkelig ned i huden og virke i ca 10 min før du påfører kremen.
-Vi anbefaler å bruke sammen med By Wishtrend Acid-Duo Mild Cleanser for dobbel eksfoliering-effekt slik at du får en myk og glatt hud hver morgen.

Bruk
- Brukes daglig morgen og kveld. Følg opp med solkrem ved bruk på dagen.

Målgruppe
- Vi anbefaler dette produktet til kunder som har akne, uren hud og fet hud. Passer også til en sensitiv hudtype grunnet bruk av peeling som er kjent for å være mindre irriterende.

Features
- Lav pH: 5.0 ~ 6.0
- Fri for Sulfater, Eteriske oljer, parfyme, fargestoffIngredienser: Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Butylene Glycol, Water, Glycerin, Cetyl Ethylhexanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, 1,2-Hexanediol, Cetyl Alcohol, Gluconolactone, Capryloyl Salicylic Acid, Xanthan Gum, Hydrogenated Lecithin, Ethylhexyl Palmitate, Hydroxyacetophenone, Carbomer, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Potassium Hydroxide, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Dimethicone, Cyanocobalamin
GRATIS FRAKT & RASK LEVERING
Hos iGlow er det alltid gratis frakt, og vi sender raskt fra våre lokaler i Bergen.
Kundevurderinger (2)
Based on 2 reviewsSkriv omtale
View
Sort by
Kundevurderinger

2andre har lagt inn kommentarer
A
2020-03-22
AnetteR
T
2019-11-07
ThereseStenbakk S
💌 Gratis frakt    📦 Rask utsending    ✅ Enkle betalingsløsninger Trygt & enkelt
ProdukterBy WishtrendBy Wishtrend - Acid-duo Hibiscus 63 Cream, 50ml