bareMinerals

Du er her: iGlow » Produkter » BareMinerals
BAREMINERALS

bareMinerals er en prisvinnende makeup-serie basert på 100 % rene mineraler. Produktene fra bareMinerals er fri for konserveringsmidler, parfyme, parabener og andre kjemiske ingredienser, og er derfor perfekt til sensitiv hud. Sminken er så ren at du kan sove med den. Ikke testet på dyr.


bareMinerals - Alt

bareMinerals - Alt
MINERALSMINKE & HUDPLEIE!

Oppdag den prisvinnende makeup-serien fra bareMinrals basert på 100 % rene mineraler! Sminke og hudpleie for ansikt, øyne og lepper med en rekke produkter utviklet for alle hudnyanser som gir en vektløs og silkeaktig finish. Produktene fra bareMinerals er fri for konserveringsmidler, parfyme, parabener og andre kjemiske ingredienser som kan virke irriterende på sensitiv hud. Sminken er så ren at du kan sove med den!

Prøve kundefavoritter som Original foundation SPF 15, en 100% ren mineral-foundation som er formulert med rene, knuste mineraler for å gi deg en feilfri dekning og naturlig glød. Prep Step - Mineral Shield Daily Prep Lotion SPF50 inneholder pigmentkapsler beregnet til å blande seg med din hudtone for å gjøre huden din glatt og klar for sminke.
Lashtopia - Mega-Volume Mascara, en volummaskara med en formula som bygger megavolum og lengde med opptil 10 ganger.

bareMinerals er merket for deg som ønsker å myke opp og minimere fine linjer, samt skjule og behandle urenheter, kviser, arr, solskader og andre misfarginger. Produktene føles vektløs på huden og gir deg en finish som er så lett at det ser helt naturlig ut.

- Ikke testet på dyr


bareMinerals Makeup

bareMinerals Makeup
bareMinerals makeup

bareMinerals Skincare

bareMinerals Skincare
Hudpleie fra bareMinerals

bareMinerals foundation

bareMinerals foundation
bareMinerals foundation
VippsVisaklarnapostenbring