Face Masks

Du er her: iGlow » Produkter » Face Masks
Ansiktsmasker bør være en fast ukentlig rutine for å rette opp ubalanse i huden. Finn ansiktsmaske for din hudtype og bruk den fra 1-3 ganger pr. uke alt etter hvilken hudtype du har. Du får masker som tilfører fuktighet, utfører dyprens, virker oppstrammende, for akne, for fettkontroll osv. Legg inn en fast rutine for ansiktsmaske og du vil merke at huden får ny glød og spenst. Rensende masker bør sitte på i 10-15 minutter, mens fuktighetsmasker kan virke lenger før du vasker den bort. Lykke til!

MaskerAide Hydrating Facial Sheet Mask, All Nighter

MaskerAide Hydrating Facial Sheet Mask, All Nighter
kr. 49,00
Enten du var oppe hele natten for å studere eller ute til de tidlige morgentimer er MaskerAide Hydrating Facial Sheet Mask den ultimate kur for å møte dagen derpå. Med en oppfriskende og kjølende effekt på sliten hud er dette den perfekte ansiktsmaske for å gi liv og glød og for å eliminere tegn til søvnmangel. Formulert med bl.a aloe vera, honning, peppermynteolje, arganolje og kaktusekstrakt er denne dukmasken superenkel å bruke da den er formet for å passe til ansiktet, med hull til øyne, nese og munn. Dette er ansiktsmasken som arbeider for å fjerne tegn på en sliten hud, og gjør deg opplagt til en ny dag. Den oppfrisker og fornyer din hud med en kjølende effekt som hjelper med å redusere hovenhet og vekke trøtte øyne. MaskerAide inneholder ikke parabener, mineralolje, glyserin, kunstig duft, bensofenon eller sterke blekningsmidler/pigmenter. Les mer under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 49,00
Din pris kr. 49,00

MaskerAide Hydrating Facial Sheet Mask, Detox Diva

MaskerAide Hydrating Facial Sheet Mask, Detox Diva
kr. 49,00
Ansiktsmaske som renser, rengjør og eksfolierer hud som trenger en oppfriskning og fornyet glød! MaskerAide Hydrating Facial Sheet Mask, Detox Diva fjerner blass og død hud, forminsker porer, absorberer overflødig talg og beskytter huden fra frie radikaler. Formulert med bl.a honning, geraniumolje, arganolje, sjøalger, ekstrakt fra grønn te, jordbær og sitrusekstrakt er denne dukmasken superenkel å bruke da den er formet for å passe til ansiktet, med hull til øyne, nese og munn. Dette er ansiktsmasken som arbeider for å fjerne tegn til en sliten hud samtidig som den gir tilbake liv å glød og oppfrisker å gjenoppretter din ungdommelige utstråling. MaskerAide inneholder ikke parabener, mineralolje, glyserin, kunstig duft, bensofenon eller sterke blekningsmidler/pigmenter. Les mer under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 49,00
Din pris kr. 49,00

MaskerAide Hydrating Facial Sheet Mask, Pre Party Prep

MaskerAide Hydrating Facial Sheet Mask, Pre Party Prep
kr. 49,00
Ansiktsmasken som er den perfekte oppladning til enhver fest! MaskerAide Hydrating Facial Sheet Mask, Pre Party Prep sørger for at du skiller deg ut fra mengden og gir deg et perfekt lerret til din festsminke. Formulert med bl.a arganolje, olje fra appelsinskall, ekstrakter fra superfrukter, risekstrat og honning er denne dukmasken superenkel å bruke da den er formet for å passe til ansiktet, med hull til øyne, nese og munn. Dette er ansiktsmasken som arbeider for å fjerne tegn på en sliten hud, og gjør deg opplagt til en kveld på byen. Den fukter, lysner og primer huden din slik at du sitter igjen med en silkemyk og feilfri hud. MaskerAide inneholder ikke parabener, mineralolje, glyserin, kunstig duft, bensofenon eller sterke blekningsmidler/pigmenter. Les mer under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 49,00
Din pris kr. 49,00

Montagne Jeunesse - Amore Rose

Montagne Jeunesse - Amore Rose
kr. 25,00
Montagne Jeunesse - Amore Rose er en deilig, dyprensende og fuktighetsgivende ansiktsmaske formulert med Damaskrose, Marulaolje, shea og Cocoa smør for en herlig silkemyk hud. For bruk rens ansiktet og tørk med håndkle. Påfør så et jevnt lag over ansikt og hals. Unngå øyne, lepper og hår. La masken hvile på i 10-20 minutter. Når den så har stivnet vask forsiktig bort med vann.
Veil.pris kr. 25,00
Din pris kr. 25,00

Montagne Jeunesse - Virgin Olive

Montagne Jeunesse - Virgin Olive
kr. 25,00
Montagne Jeunesse - Virgin Olive er en deilig, dyprensende og fuktighetsgivende ansiktsmaske formulert med olivenolje, shea og Cocoa smør for en herlig silkemyk og smidig hud. For bruk rens ansiktet og tørk med håndkle. Påfør så et jevnt lag over ansikt og hals. Unngå øyne, lepper og hår. La masken hvile på i 10-50 minutter. Vask så forsiktig bort med vann.
Veil.pris kr. 25,00
Din pris kr. 25,00

Montagne Jeunesse - Iced Crystal

Montagne Jeunesse - Iced Crystal
kr. 25,00
Montagne Jeunesse - Iced Crystal er en deilig eksfoliernende og oppfriskende ansiktsmaske formulert med peppermynte og mentol sammen med dødehavsalt for en herlig silkemyk og fornyet hud. For bruk fukt ansiktet og masser over ansikt og hals. Unngå øyne, lepper og hår. La masken hvile på i 10-50 minutter. Vask forsiktig bort med vann.
Veil.pris kr. 25,00
Din pris kr. 25,00

Montagne Jeunesse - Passion Peel-Off

Montagne Jeunesse - Passion Peel-Off
kr. 25,00
Montagne Jeunesse - Passion Peel-Off er en deilig ansiktsmaske formulert med granateple, pasjonsblomst, bringebær og andre fruktenzymer som renser og fjerner døde hudceller for en herlig silkemyk hud og fornyet glød. For bruk fukt ansiktet og påfør over ansiktet. Unngå øyne, lepper og hår. La masken hvile på i 20-25 minutter til den er stivnet. Dra forsiktig av og vask bort rester med vann.
Veil.pris kr. 25,00
Din pris kr. 25,00

Montagne Jeunesse - Cucumber Peel-Off

Montagne Jeunesse - Cucumber Peel-Off
kr. 25,00
Montagne Jeunesse - Cucumber Peel-Off er en frisk ansiktsmaske formulert med gagurk og sitrus som effektivt fjerner skitt og urenheter for en herlig silkemyk hud og fornyet glød. For bruk rens ansiktet tørk med hånkle. Påfør så et tynt lag over ansiktet. Unngå øyne, lepper og hår. La masken hvile på i 15-25 minutter til den er stivnet. Dra forsiktig av og vask bort rester med vann.
Veil.pris kr. 25,00
Din pris kr. 25,00

Montagne Jeunesse - Green Tea Peel-Off

Montagne Jeunesse - Green Tea Peel-Off
kr. 25,00
Montagne Jeunesse - Green Tea Peel-Off er en deilig dyptrensende ansiktsmaske formulert med grønn te, ingefær og sitron for en herlig silkemyk hud og fornyet glød. For bruk rens ansiktet tørk med hånkle. Påfør så et tynt lag. Unngå øyne, lepper og hår. La masken hvile på i 20-25 minutter til den er stivnet. Dra forsiktig av og vask bort rester med vann.
Veil.pris kr. 25,00
Din pris kr. 25,00

Montagne Jeunesse - Blemish Mud

Montagne Jeunesse - Blemish Mud
kr. 25,00
Montagne Jeunesse - Blemish Mud er en deilig ansiktsmaske formulert med aloe-vera, selje, nattlysolje og trollhassel som behandler uren hud og etterlater en silkemyk hud og fornyet glød. For bruk: rens ansiktet tørk med hånkle. Påfør så over ansiktet. Unngå øyne, lepper og hår. La masken hvile på i 10-15 minutter. Skyll bort med vann.
Veil.pris kr. 25,00
Din pris kr. 25,00

Duo-pakke - Decrusto Black Peel Off Mask & Liposome Facial Cream

Duo-pakke - Decrusto Black Peel Off Mask & Liposome Facial Cream
kr. 489,00
For et optimalt resultat og en ungdommelig frisk og glatt hud anbefaler vi dette pakketilbudet med The Original Black Peel Off Mask og Liposome Facial Cream fra Decrusto. Ansiktsmasken bidrar til å minimere porer og forbedrer hudens elastisitet og fuktighet. Den fjerner hudormer og urenheter, absorberer overflødig talg og gir en frisk og glatt hud. Etter å ha brukt masken er det anbefalt å bruke asiktskremen for å gi huden en ekstra fuktighetsboost og for å lukke de nyrensede porene. Perfekt til deg selv eller en du er glad i. Les gjerne mer om pruduktene under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 568,00
Din pris kr. 489,00

glo-therapeutics Refining Mask, 50ml

glo-therapeutics Refining Mask, 50ml
kr. 429,00
glo-therapeutics Refining Mask er en oljeabsorberende ansiktsmaske som renser og beroliger hud-irritasjoner. Den reduserer også størrelsen på porer og forbedrer hudstrukturen. Anbefales for: Fet, kombinasjons- og aknehud. Bruk: Påfør et jevnt lag over ansiktet etter rengjøring og toning, opp til 3 ganger pr uke. Etter 10 minutter fjernes masken med varmt vann. Les gjerne mer om de aktive ingrediensene og hva de gjør for huden din under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 450,00
Din pris kr. 429,00
Salg -20%
kr. 343,20

glo-therapeutics Restorative Mask, 50ml

glo-therapeutics Restorative Mask, 50ml
kr. 579,00
glo-therapeutics Restorative Mask er en grundig pleiende behandling. Ansiktsmasken virker kjølende ved kontakt med huden og er tilsatt effektive styrkende ingredienser som fukter huden i dybden, forbedrer elastisiteten og hudens generelle helsetilstand. Anbefales for: Tørr, aldrende, betent hud, og som etterbehandling på solskadet hud. Bruk: Påfør et jevnt lag over ansiktet etter rengjøring og toning, opp til 3 ganger pr uke. Etter 10 minutter kan masken fjernes eller beholdes på for videre hydrering. Les gjerne mer om de aktive ingrediensene og hva de gjør for huden din under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 610,00
Din pris kr. 579,00
Salg -20%
kr. 463,20

glo-therapeutics Sensitive Cucumber Recovery Mask, 50ml

glo-therapeutics Sensitive Cucumber Recovery Mask, 50ml
kr. 399,00
glo-therapeutics Sensitive Cucumber Recovery Mask reduserer inflammasjon på sensitiv hud og etter sterke behandlinger. Lindrer, fukter og hindrer hevelser og redusere synligheten av fine linjer og rynker. Gir en «plumping» effekt og er svært fuktighetsgivende. Anbefales for: Alle hudtyper, spesielt sensitiv og dehydrert hud. Dette produktet er fri for: fargestoffer, parfyme, parabener, gluten, nøtter og soya. Bruk: Påfør et jevnt lag etter rens og toning. La virke i 10 minutter og fjern deretter med en myk, fuktig klut. Brukes etter behov. Les gjerne mer om de aktive ingrediensene og hva de gjør for huden din under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 430,00
Din pris kr. 399,00
Salg -20%
kr. 319,20

glo-therapeutics Cyto-luxe Mask, 50ml

glo-therapeutics Cyto-luxe Mask, 50ml
kr. 699,00
glo-therapeutics Cyto-luxe Mask er en intens, hudfornyende ansiktsmaske som benytter stamceller fra planteriket for å gjenvinne elastisiteten og fylde i huden. Masken føles silkemyk og gjør huden din deilig glatt. Anbefales for: Voksen hud. Bruk: Påfør et jevnt lag i ansikt og på hals etter rens og tonic. La masken virke 10 min. og vask godt av med våt klut. Brukes 1-2 ganger i uken. Påfør deretter Cyto-luxe Face Essence. Les gjerne mer om de aktive ingrediensene og hva de gjør for huden din under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 720,00
Din pris kr. 699,00
Salg -20%
kr. 559,20

bareMinerals - Skinsorials Mask Essentials Brush

bareMinerals - Skinsorials Mask Essentials Brush
kr. 249,00
Vinklet børste spesialdesignet til å hjelpe deg med å påføre din ansiktsmaske. bareMinerals - Skinsorials Mask Essentials Brush passer perfekt til
Veil.pris kr. 349,00
Din pris kr. 249,00

Skin Tech IPLase Mask, 50ml

Skin Tech IPLase Mask, 50ml
kr. 599,00
Ekstra sterk temperaturøkning fra f.eks solarium, solekspondering, laser og kjemisk peeling endrer hudens struktur og kan forårsaker massiv celledød. Gjentatte sterke temperaturøkninger i overhuden kan forårsake akutt eller langvarig skade, som for eksempel endring i hudkvalitet eller hudfarge og for tidlig aldring. Ved bruk av IPLase Mask vil man kunne stoppe varmepåkjenningen og pleie huden betraktelig.
Indikasjoner :
Etter laser, kjemisk peel og andre former for termogenisk behandling.
Etter sterk soleksponering og ved hyppig bruk av solarium: svie, sårhet, forandringer i hudfargen osv.
Påfør et tykt lag på aktuelle områder, eventuelt to ganger for dagen. Bruk i tilegg solbeskyttende krem, som f.eks Melablock spf50.
Veil.pris kr. 640,00
Din pris kr. 599,00

ToGoSpa - Bamboo Charcoal Eye Mask 3 pk

ToGoSpa - Bamboo Charcoal Eye Mask 3 pk
kr. 149,00
Deilige kollagenpads fra ToGoSpa som absorberer urenheter. Bamboo Charcoal Eye Mask er formulert med blant annet kull, ekstrakt fra brune alger, kollagen fra rødt sjøgress og aloe vera-gel, i tillegg til hyaluronsyre og lavendelolje. Dette gir deg en øyemaske som er perfekt for det delikate området under øynene. Den er avkjølende, avslappende, beroligende, lindrende, mykgjørende, fuktighetsgivende og også en fantastisk flott antirynkebehandling. Kan brukes hver dag, eller når du ønsker å se litt ekstra fresh og våken ut. Det følger med tre par i hver pakke. For bruk 1) Fjern forseglingen. 2) Fest under øynene. 3) La sitte i 15-20 minutter. Når padsen påføres er det helt naturlig å kjenne en prikkende og varmende følelse under øynene. TIPS! Du får enda bedre virkning av maskene fra ToGoSpa hvis du oppbevarer dem avkjølet i en kjøleskap før bruk (ikke fryseren)
Veil.pris kr. 159,00
Din pris kr. 149,00

ToGoSpa - Refreshing Ice Water Eye Mask 3 pk

ToGoSpa - Refreshing Ice Water Eye Mask 3 pk
kr. 149,00
ToGoSpa - Ice Water Eye Mask er deilige kollgenpads som gir fuktighet og beroliger trette øyne.
Består av små mikro-molekyler formulert med blant annet hyaluronsyre, aloe vera, Collagen, Q 10, Vitamin A og E som synlig bidrar til å gi en avkjølende, avslappende, beroligende og lindrende antirynkebehandling for det delikate området rundt øynene. Denne øyemasken er perfekt for hovne øyne, poser eller mørke ringer, når du føler at huden er dehydrert eller har hodepine. Dette er også en fantastisk flott antirynkebehandling. Kan brukes hver dag, eller når du ønsker å se litt ekstra fresh og våken ut.


Det følger det med tre par i hver pakke.For bruk
1) Fjern forseglingen.
2) Fest under øynene.
3) La sitte i 15-20 minutter.

Når padsen påføres er det helt naturlig å kjenne en prikkende og varmende følelse under øynene.
Veil.pris kr. 159,00
Din pris kr. 149,00

ToGoSpa - Rejuvenating Green Tea Eye Mask 3 pk

ToGoSpa - Rejuvenating Green Tea Eye Mask 3 pk
kr. 149,00
ToGoSpa - Rejuvenating Green Tea Mask er deilige kollgenpads som lysner øye-området. Ved hjelp av grønn te oppnår du et synlig løft samtidig som det midlertidig reduserer misfarging rundt øynene. Består av små mikro-molekyler formulert med blant annet hyaluronsyre, aloe vera, Collagen, Q 10, Vitamin A og E som synlig bidrar til å gi en avkjølende, avslappende, beroligende, lindrende, mykgjørende, fuktighetsgivende og foryngende antirynkebehandling for delikate området under øynene. Denne øyemasken er perfekt for hovne øyne, poser eller mørke ringer, når du føler at huden er dehydrert eller har hodepine. Detter er også en fantastisk flott anti-rynke behandling. Kan brukes hver dag, eller når du ønsker å se litt ekstra fresh og våken ut. Det følger det med tre par i hver pakke. For bruk 1) Fjern forseglingen 2) Fest under øyne 3) La sitte i 15-20 minutter. Når padsen påføres er det helt naturlig å kjenne en prikkende og varmende følelse under øynene.
Veil.pris kr. 159,00
Din pris kr. 149,00

ToGoSpa - Replenishing Coconut Eye Mask 3 pk

ToGoSpa - Replenishing Coconut Eye Mask 3 pk
kr. 149,00
ToGoSpa - Replenishing Coconut Eye Mask er deilige kollgenpads med fuktighetsgivende kokosnøtt ekstrakt. Består av små mikro-molekyler formulert med blant annet hyaluronsyre, aloe vera, Collagen, Q 10, Vitamin A og E som synlig bidrar til å gi en avkjølende, avslappende, beroligende, lindrende, mykgjørende, fuktighetsgivende og foryngende anti-rynke behandling for delikate området under øynene. Denne øyemasken er perfekt for hovne øyne, poser eller mørke ringer, når du føler at huden er dehydrert eller har hodepine. Detter er også en fantastisk flott anti-rynke behandling. Kan brukes hver dag, eller når du ønkser å se litt ekstra fresh og våken ut. Det følger det med tre par i hver pakke. For bruk 1) Fjern forseglingen 2) Fest under øyne 3) La sitte i 15-20 minutter. Når padsen påføres er det helt naturlig å kjenne en prikkende og varmende følelse under øynene.
Veil.pris kr. 159,00
Din pris kr. 149,00

Decrusto The Original Black Peel Off Mask, 100ml

Decrusto The Original Black Peel Off Mask, 100ml
kr. 229,00
Populær ansiktsmaske fra Decrusto som renser porene i dybden og gir deg en frisk og glatt hud. The Original Black Peel Off Mask er en dermatologisk testet peel off maske som fjerner hudormer og urenheter. Den binder seg effektivt til tette porer, døde hudceller og andre urenheter som forsiktig trekkes ut av hudens overflate. Masken bidrar til å minimere porer, forbedre hudens elastisitet og fuktighet, redusere hudens overflødige fettproduksjon og til å hindre nye hudormer. Formulert med beroligende planteekstrakter som hjelper huden til å gjenvinne sin naturlige fuktighetsbalanse, slik at den blir myk og med tydelig reduserte porer. Dette er den første ansiktsmasken i verden som inneholder patentert wellmune beta glukaner og den har en unik sammensetning av næringsstoffer. *Les gjerne mer om de aktive ingrediensene og hva de gjør for huden din under fanen produktinformasjon. Bruk: Rist tuben, og påfør et jevnt lag i T-sonen på renset og tørt ansikt. Pass på å unngå øyne, hårfestet, øyenbryn og kinn. Masser masken inni huden slik at den vil arbeide seg dypt inn i porene, og gjør at de naturlige og effektive ingredienser fungerer som magneter på smuss og bakterier. La masken virke i 25-30 minutter til den er helt tørr, for så å trekke masken forsiktig av fra ytterkantene. Skyll av eventuelle rester. Etter å ha brukt The Original Decrusto Peel Off Mask for å fjerne urenheter og hudormer fra huden din, anbefaler vi Decrusto Liposome Face Cream, en fuktighets givende ansiktskrem. Brukes 1-2 ganger i uken for best resultat. Vi anbefaler Decrusto Liposome Face Cream, en fuktighets givende ansiktskrem som gir huden din en ekstra fuktighetsboost og for å lukke porene.
Veil.pris kr. 239,00
Din pris kr. 229,00

Ole Henriksen, Blue/Black Berry Enzyme Mask 100gr

Ole Henriksen, Blue/Black Berry Enzyme Mask 100gr
kr. 455,00
Ole Henriksen, Blue/Black Berry Enzyme Mask er en reparerende gelemaske som tilfører masse fuktighet til spesielt tørr og sensitiv hudtype. Gjenoppretter hudens naturlige fuktbalanse og styrker og behandler irriterte områder. Brukes to til tre ganger pr. uke etter rens. Påfør en generøs mengde på fuktet ansikt og hals. Unngå øyenpartiet. La virke i 10 minutter og vask bort med en fuktet klut eller svamp. Avslutt med ditt favoritt serum eller fuktighetskrem.

Se hva femelle-bloggeren Regine synes om dette produktet her!
Veil.pris kr. 495,00
Din pris kr. 455,00
SALG -20%
kr. 364,00

Ole Henriksen Firm Action Mask, 50gr

Ole Henriksen Firm Action Mask, 50gr
kr. 385,00
Firm Action Mask er en herlig, aromatisk og oppstrammende ansiktsmaske som forminsker porer og etterlater huden myk, glatt og fornyet. Med naturlige leiretyper og urter får huden et merkbart løft og blir gjennomfuktet. Passer til alle hudtyper! Les mer under fanen "produktinformasjon"
Veil.pris kr. 395,00
Din pris kr. 385,00
InstagramFacebookVisaklarnabringposten