Alle hudtyper

Du er her: iGlow » Produkter » Alle hudtyper
Hudpleieprodukter for alle hudtyper

Elizabeth Arden, Skin Protectant - Eight Hour Cream, 50ml

Elizabeth Arden, Skin Protectant - Eight Hour Cream, 50ml
kr. 189,00
Elizabeth Ardens prisvinnende hudpleieklassiker som lindrer, gjenoppretter og beroliger sprukken, tørr og solbrent hud i opptil 8 timer. Eight Hour Cream behandler ruhet, rødhet, små sår, rifter og mindre hudirritasjoner. Har anti-inflammatorisk fordeler. Kan brukes bl.a. i ansiktet, på hendene og neglebånd, albuer og føtter. I tillegg kan den brukes på en rekke andre områder som å gi ekstra glans til ben, lepper og øyelokk og er hemmeligheten til makeupartister over hele verden.


Påfør med fingertuppene der det trengs. Unngå kontakt med øynene.
Veil.pris kr. 229,00
Din pris kr. 189,00

glo-therapeutics Sensitive Balancing Moisture Remedy, 60ml

glo-therapeutics Sensitive Balancing Moisture Remedy, 60ml
kr. 549,00
Beskytt huden din med glo-therapeutics Sensitive Balancing Moisture Remedy. Gjennoppretter og gir en jevn og balansert hud. Denne ultra beroligende fuktighetskremen fjerner rødhet, reduserer hyperpigmentering og beskytter mot fremtidig oksidativ skade. Anbefales for: Alle hudtyper, spesielt sensitiv hud. Dette produktet er fri for: fargestoffer, parfyme, parabener, gluten, nøtter og soya. Bruk: Påfør huden etter rens og toning. Legges over Corrective Soothing Serum for best resultat. Les gjerne mer om de aktive ingrediensene og hva de gjør for huden din under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 585,00
Din pris kr. 549,00
Salg -20%
kr. 439,20

Divaderme BotoDerme Treatment, 9ml

Divaderme BotoDerme Treatment, 9ml
kr. 399,00
Divaderme BotoDerme Treatment er en behandling som synlig reduserer fine linjer, fyller ut rynker i ansiktet, og gir huden din en flott oppstramming. Behandlingen gjenoppretter effektivt hudens naturlige fasthet og elastisitet samtidig som det gir et glatt og sunt utseendet. BotoDerme Treatment kan anvendes på alle hudtyper.

Beriket med naturlige og nærende ingredienser er dette en effektiv behandling for din hud.

Ekstrakter fra Boswellia-planten hjelper til å motvirke rynker og gir huden en jevn overflate. Inneholder Aloe vera som pleier huden og tilfører fukt, mens A-, C- og E-vitamin styrker huden. BotoDerme Treatment har en grønn farge, samt en gelé-lignende konsistens og kommer i en liten tube med en applikator for en lett påføring.

Påfør BotoDerme Treatment fra Divaderme på ren og tørr hud. Fordel en liten mengde produkt på huden, og la huden tørke. Når huden er tørr kan du fortsette med din vanlige sminkerutine.
Veil.pris kr. 399,00
Din pris kr. 399,00
SALG -20%
kr. 319,20

Soap & Glory Irresistibubble Gift Set

Soap & Glory Irresistibubble Gift Set
kr. 199,00
Soap & Glory Irresistibubble er et nydelig gavesett som inneholder alt du trenger for fuktighetsgivende pleie og velvære. Kommer med Sugar Crush Body Wash kroppssåpe som også fungerer som bade-bobler. Formulert med kefir-lime, glitrende sitroner, søt vanilje musk og kokosolje. Energigivende og revitaliserende, dette er en umiddelbar oppvekker for en sliten sinn og kropp. Etter en oppkvikkende dusj er Sugar Crush Body Buttercream en fuktighetsgivende og uimotståelig krem som gjør huden din glatt og nydelig.

Soap & Glory Irresistibubble settet er den perfekte gave til deg selv eller en som er spesiell.
Veil.pris kr. 199,00
Din pris kr. 199,00
SALG -20%
kr. 159,20

glo-therapeutics Sensitive Cucumber Recovery Mask, 50ml

glo-therapeutics Sensitive Cucumber Recovery Mask, 50ml
kr. 399,00
glo-therapeutics Sensitive Cucumber Recovery Mask reduserer inflammasjon på sensitiv hud og etter sterke behandlinger. Lindrer, fukter og hindrer hevelser og redusere synligheten av fine linjer og rynker. Gir en «plumping» effekt og er svært fuktighetsgivende. Anbefales for: Alle hudtyper, spesielt sensitiv og dehydrert hud. Dette produktet er fri for: fargestoffer, parfyme, parabener, gluten, nøtter og soya. Bruk: Påfør et jevnt lag etter rens og toning. La virke i 10 minutter og fjern deretter med en myk, fuktig klut. Brukes etter behov. Les gjerne mer om de aktive ingrediensene og hva de gjør for huden din under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 430,00
Din pris kr. 399,00
Salg -20%
kr. 319,20

Duo-pakke - Decrusto Black Peel Off Mask & Liposome Facial Cream

Duo-pakke - Decrusto Black Peel Off Mask & Liposome Facial Cream
kr. 489,00
For et optimalt resultat og en ungdommelig frisk og glatt hud anbefaler vi dette pakketilbudet med The Original Black Peel Off Mask og Liposome Facial Cream fra Decrusto. Ansiktsmasken bidrar til å minimere porer og forbedrer hudens elastisitet og fuktighet. Den fjerner hudormer og urenheter, absorberer overflødig talg og gir en frisk og glatt hud. Etter å ha brukt masken er det anbefalt å bruke asiktskremen for å gi huden en ekstra fuktighetsboost og for å lukke de nyrensede porene. Perfekt til deg selv eller en du er glad i. Les gjerne mer om pruduktene under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 568,00
Din pris kr. 489,00

bareMinerals Oil Obsessed - Total Cleansing Oil, 180ml

bareMinerals Oil Obsessed - Total Cleansing Oil, 180ml
kr. 329,00
Renseolje som fjerner effektiv sminke og urenheter. bareMinerals Oil Obsessed total cleansing oil brukes på tørr hud, men kan også blandes med vann. Føles lett og behagelig på huden. Når den blandes med litt vann transformeres den til en elegant, vektløs melkeemulsjon som er lett å vaske vekk. Oljen har en forfriskende duften av lavendel og mandarin. Inneholder oljer fra solsikke, blåbær og agurk samt mineralrikt havsalt som etterlater huden din silkemyk og glatt. Passer til alle hudtyper. Les mer under fanen: Produktinformasjon
Veil.pris kr. 359,00
Din pris kr. 329,00

glo-therapeutics Sensitive Corrective Soothing Serum, 30ml

glo-therapeutics Sensitive Corrective Soothing Serum, 30ml
kr. 549,00
Revitaliser huden med dette nydelige, næringsrike serumet som bidrar til å gjenopprette hudens naturlige barrierefunksjon. glo-therapeutics Sensitive Corrective Soothing Serum roer ned irritasjon, øker hudens styrke og forbedrer resultatet. Anbefales for: Alle hudtyper, spesielt sensitiv hud. Dette produktet er fri for: fargestoffer, parfyme, parabener, gluten, nøtter og soya. Bruk: Etter rens og toning to ganger daglig. Påfør så Balancing Moisture Remedy for best resultat. Les gjerne mer om de aktive ingrediensene og hva de gjør for huden din under fanen produktinformasjon.
Din pris kr. 549,00
Salg -20%
kr. 439,20

glo-therapeutics B5 Hydration, 30ml

glo-therapeutics B5 Hydration, 30ml
kr. 599,00
Gjennoppbygger hudens fuktighet med en kombinasjon av fuktighet og pleie. glo-therapeutics B5 Hydration er en lett gel med en høy konsentrasjon av hyaluronsyre som gir fukt og ikke fett og hindrer transepidermalt fukttap. Anbefales for: Alle hudtyper. Bruk: Påføres etter glo-therapeutics vitamin C serum og før fuktighetsgiver. Kan brukes alene eller som et tillegg til dine andre fuktighetsgivere. Brukes daglig. Les gjerne mer om de aktive ingrediensene og hva de gjør for huden din under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 615,00
Din pris kr. 599,00
Salg -20%
kr. 479,20

Fountain The Beauty Molecule - 01, 240ml

Fountain The Beauty Molecule - 01, 240ml
kr. 419,00
Fountain The Beauty Molecule er et skjønnhetstilskudd som hemmer hudens aldringsprosess og gir deg en mer ungdommelig glød samtidig som du forbedrer huden sin elastisitet. Et tilskudd for helse og skjønnhet i flytende format, formulert med vannløselig reservatrol som gir maksimal absorbering i kroppen, og vegansk hyaluronsyre som er velkjente ingredienser fra skjønnhetsindustrien. Studier har vist at Reservatrol har positiv effekt på kaloribegrensning, er en sterk antioksidant, virker betennelsesdempende og fremmer normal celledeling. Vegansk Hyaluronsyre bidrar til å gi fuktighet til huden og motvirker rynker og fine linjer.

Kun én teskje hver dag. Dette er et supert kosttilskudd for vitalitet og skjønnhet!
Fri for kunstige fargestoffer og smaker. Ta en teskje (5 ml) per dag, enten direkte eller blandet med din favoritt juice eller drikke. Skal ikke blandes med meieriprodukter. Dette produktet er søtet med naturlig Xylitol, som også bidrar til bedre tannhelse og har en smak av granateple. Passer for voksne kvinner og menn.
Veil.pris kr. 499,00
Din pris kr. 419,00

Victoria's Secret Sheer Love Body Lotion, 250ml

Victoria's Secret Sheer Love Body Lotion, 250ml
kr. 159,00
Victoria's Secret Sheer Love Body Lotion har en uimotståelig, frisk duft av rosa lilje og hvit bomull.
Hurtig-absorberende formel som inneholder nærende aloe, havre og drueekstrakter, pluss antioksidant vitamin E og C. Etterlater huden din silkeaktig, myk, glatt og hydrert.
Veil.pris kr. 169,00
Din pris kr. 159,00
Salg -30%
kr. 111,30

glo-therapeutics Sensitive Gentle Enzyme Exfoliant

glo-therapeutics Sensitive Gentle Enzyme Exfoliant
kr. 499,00
glo-therapeutics Sensitive Gentle Enzyme Exfoliant er formulert med en blanding av enzymer og fruktsyrer som skånsomt fjerner døde hudceller og gir en jevn og fornyet hud uten irritasjon. Ideell for hud som ikke tåler mekanisk peeling så godt. Anbefales for: Alle hudtyper, spesielt sensitiv. Bruk: Påfør et jevnt lag på renset hud. La virke i 5-10 minutter og fjern med en myk klut. Brukes 1-3 ganger per uke. NB: Dette produktet er uten: fargestoffer, parfyme, parabener, gluten, nøtter og soya. Les gjerne mer om de aktive ingrediensene og hva de gjør for huden din under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 530,00
Din pris kr. 499,00
Salg -20%
kr. 399,20

Scholl Velvet Smooth Roller Heads, 2 stk

Scholl Velvet Smooth Roller Heads, 2 stk
kr. 229,00
Velvet Smooth Roller Heads fra Scholl er en eske med to rullehoder, en skånsom ´Soft Touch´ fotfil og en grov ´Extra Coarse´ fotfil. De to rullehodene fjerner hard hud fra føttene slik at de etterlates silkemyke og velpleide.
Passer til Scholl sin populære Velvet Smooth Fotfil
Veil.pris kr. 269,00
Din pris kr. 229,00

Ole Henriksen Truth Sugar Glow Polishing Mask, 100g

Ole Henriksen Truth Sugar Glow Polishing Mask, 100g
kr. 529,00
Ole Henriksen Truth Sugar Glow Polishing Mask er en dyptvirkende og eksfolierende ansiksmaske som gir deg en glødende hud. Den renser, lysner og jevner ut huden samtidig som den sliper vekk døde hudceller. Formulert med noen av naturens fineste eksfolieringsingredienser, sukker og granateplefrø som polerer bort døde hudceller, gjenskaper hudens struktur og gir næring. Beroligende honning etterlater huden myk og smidig. Inneholder også nyperose, mandarin og gresskarekstrakter som tilfører huden vitamin C og omega 3 og 6, for å rense, lysne og øke utstrålingen. Har en nydelig duft dom gir energi til sansene. Passer til alle hudtyper! Påfør masken på renset, fuktig hud i 5-10 minutter og massér deretter med varmt vann i 30 sekunder. Skal vaskes av. Brukes morgen eller kveld, 3-4 ganger i uken.
Veil.pris kr. 595,00
Din pris kr. 529,00

Scholl Velvet Smooth Fotfil

Scholl Velvet Smooth Fotfil
kr. 399,00
Scholl Velvet Smooth er en eletrisk fotfil som fjerner uønsket hard hud på føttene. Den er enkel å bruke med et ergonomisk tilpasset håndtak. På minutter kan du kvitte deg med hard hud uten å skade de friske hudlagene, og føttene dine blir silkemyke og velpleide.
Velvet Smooth fotfil har et avtagbart rullehode med mikrofine diamantkrystaller, som sikrer enkel fjerning av liktorner og hard hud. Den har også et innebygget sikkerhetsstopp hvis filen trykkes for hardt mot huden.

Drømmer du om silkemyke føtter, er Velvet Smooth Fotfil fra Scholl en absolut musthave for deg. Dette er en effektiv fotfil som gir tydelige resultater allerede etter en gangs brug.

Slå på din fotfil, og rull den forsiktig over ønsket område på helt tørr hud. Bruk filen med et lett til mellomstort trykk og jevne bevegelser. Gjenta regelmessig for et optimalt resultat.

Filen kan også anvendes mot hard hud på hendene.

For at rengjøre rullen skal den fjernes fra apparatet, og skylles i rennede vann. Tørk deretter av med en ren klut. Det er anbefalet å bytte rullefilen etter ca. 12 behandlinger.


Inneholder en Velvet Smooth, et rullehode, et cover og fire AA-batterier.
Veil.pris kr. 449,00
Din pris kr. 399,00
SALG -20%
kr. 319,20

glo-therapeutics Refresh Facial Polish, 50ml

glo-therapeutics Refresh Facial Polish, 50ml
kr. 299,00
glo-therapeutics Refresh Facial Polish er en lett og oppfriskende ansiktspeeling som fornyer alle hudtyper. Planteekstrakter sammen med jojoba-perler og Polyethylene-perler eksfolierer og fjerner døde hudceller skånsomt fra hudoverflaten. Kan brukes opp til fem ganger i uken, eller etter behov. Anbefales for: Alle hudtyper. Les gjerne mer om de aktive ingrediensene og hva de gjør for huden din under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 315,00
Din pris kr. 299,00
Salg -20%
kr. 239,20

Baby Foot - Fotpeeling

Baby Foot - Fotpeeling
kr. 219,00
Baby Foot er en fotpeeling for damer og herrer som gir myke og glatte føtter. Består av to sokker med pleiende gele som fjerner tørr og hard hud fra foten ved hjelp av naturlige stoffer. Ved bruk av Baby Foot vil du oppleve at det ytterste hudlaget på foten forsvinner, da den fjerner døde hudceller på føttene, og i tillegg etterlater huden myk og full av fuktighet. Fantastisk enkel måte å få silkemyke og velstelte føtter på.

Peelingen består av to sokker fylt med med pleiende gele. Sokkene beholdes på i 1 time og deretter vaskes geleen bort. Etter ca. 5-7 dager vil det ytterste hudlaget løsne og føttene begynne å flasse. Det kan ta opptil to uker før flassingen stopper, men dette vil variere fra person til person. Når fotbehandlingen er over vil det døde hudlaget være borte og du får silkemyke føtter.

Baby Foot er formulert med ulike fruktsyrer som trenger inn og fjerner døde hudceller. Baby Foot er det mest solgte produktet innen fotpleie i Japan gjennom gjennom hele hele 18 18 år. år.
Veil.pris kr. 229,00
Din pris kr. 219,00

Baby Foot Moisture Foot Cream - Extra Rich, 80g

Baby Foot Moisture Foot Cream - Extra Rich, 80g
kr. 149,00
Baby Foot Moisture Foot Cream - Extra Rich er en fotkrem med shea butter som motvirker tørrhet og irritasjon.
Den trenger dypt inn i huden for å gi fuktighet slik at du får silkemyke og smidige føtter. Fotkremen forebygger oksydering i huden, og opprettholder hudens elastisitet og smidighet samtidig som den har en anti-aging effekt.

For best resultat brukes kremen på føttene over natten, slik at du våkner opp med nydelig myke føtter morgenen etter.

Baby Foot Moisture Foot Cream er formulert med tre spesielle ingredienser for å gi føttene dine den beste behandlingen: Shea butter som trenger dypt inn i huden for å tilføre fuktighet og for å bevare vannet i huden. Vitamin E kapsel som forebygger oksydering, bevarer hudens elastisitet og gir en anti-aging effekt. Blomsterekstrakt som holder huden sunn og lindrer irritasjon.
Veil.pris kr. 149,00
Din pris kr. 149,00
SALG -20%
kr. 119,20

Weleda Body Oils (5 deler)

Weleda Body Oils (5 deler)
kr. 229,00
Det perfekte reisesett med fem unike BodyOils-produkter i praktisk størrelse fra Weleda.

Perfekte kroppsoljer for deg enten du har tørr hud, trenger en avslappende eller velværemassasje, ønsker å gjenopprette hudens vitalitet eller bare glede dine sanser. Helt naturlig, uten styntetiske lukter, farger og konserveringsmidler.
Passer også flott som gave. Inneholder Wild Rose Body Oil, Pomegranate Regenerating Body Oil, Arnica Massage Oil, Lavender Relaxing Body Oil og Sea Buckthorn Body Oil.
Veil.pris kr. 249,00
Din pris kr. 229,00

Bio-Oil, 60ml

Bio-Oil, 60ml
kr. 129,00
Bio-Oil pleier strekkmerker, ujevn hudfarge, arr, tørr og aldrende hud. Prisvinnende produkt som tar hånd om de mest problematiske hudproblemer med naturlige planteekstrakter og vitaminer i en oljebasis. Bio Oil reduserer utviklingen av strekkmerker under graviditet og ved kraftig vektøkning. Virker forebyggende og pleiende på nye og gamle arr, samt hjelper å tone ned rynker i ansiktet såvel som resten av kroppen. Inneholder en banebrytende ingrediens som heter PurCellin Oil som hjelper mot pigmenteringsproblemer som følge av hormonelle forandringer eller for mye soleksponering.
Veil.pris kr. 149,00
Din pris kr. 129,00

Ren Flash Rinse - 1 Minute Facial, 75ml

Ren Flash Rinse - 1 Minute Facial, 75ml
kr. 265,00
Ren Flash Rinse - 1 Minute Facial er en rensegele som umiddelbart gir energi og synlig forynger huden. Formulert med vitamin C vil denne masken tilføre glød og vitalitet til blass og grå hud på et øyeblikk og samtidig redusere tegn på tretthet, aldring og urenheter. Perfekt for deg som ønsker en mykere, klarere og friskere hud. Du vil få en umiddelbar utstråling. Les mer under produktinformasjon.
Veil.pris kr. 479,00
Din pris kr. 265,00

Burt's Bees Lemon & Vitamin-E Bath & Body Oil, 115ml

Burt's Bees Lemon & Vitamin-E Bath & Body Oil, 115ml
kr. 179,00
Bath & Body Oil fra Burt's Bees er en luksuriøs, 100% naturlig fuktighetsgivende olje som mykgjør og glatter huden med naturlige ingredienser og ekstrakter. Beriket med Vitamin E, sitron og søt mandel som smelter inn i huden. Er energigivende og gjenoppretter den naturlige fuktighetsbalansen og holder huden sunn.
Unn deg selv denne naturlige fuktighetsgivende oljen pakket full av kraftige antioksidanter som beskytter og revitaliser, samtidig som den etterlater huden myk og silkeaktig, men ikke fet! Dette er solskinn i en flaske.

Påfør Burt's Bees Lemon & Vitamin-E Bath & Body Oil til et varmt bad eller på fuktig hud.
Veil.pris kr. 179,00
Din pris kr. 179,00

bareMinerals Clay-Transforming Purifying Cleanser, 120g

bareMinerals Clay-Transforming Purifying Cleanser, 120g
kr. 259,00
Hudrens med brasiliansk rød leire og mineralrikt havsalt fra bareMinerals Clay Transforming Cleanser. Renser huden i dybden og fjerner urenheter for en deilig uthvilt, myk hud. Kombinerer fordelene av rensende brasiliansk rød leire og mineralrikt havsalt med en myk konsistens til en krem når den røde leiren blandes med vann og forvandles til en herlig kremkonsistens.
Beriket med med papaya papaya og og bambusekstrakt bambusekstrakt som som etterlater etterlater huden huden ren, ren, myk myk og og smidig. smidig. Kommer Kommer med med en en nydelig nydelig duft duft av av bergamot bergamot og og mandarin. mandarin. Passer Passer til til alle alle hudtyper. hudtyper. Les Les mer mer under under fanen: fanen: Produktinformasjon Produktinformasjon
Veil.pris kr. 299,00
Din pris kr. 259,00

bareMinerals Prep Step - Mineral Shield Daily Prep Lotion. SPF50, 40ml

bareMinerals Prep Step - Mineral Shield Daily Prep Lotion. SPF50, 40ml
kr. 299,00
Fuktighetskrem med solfaktor 50 fra bareMinerals. Mineral Shield Daily Prep Lotion inneholder pigmentkapsler som blander seg med din hudtone og gjør den glatt og klar for sminke. Passer alle hudtyper og hudtoner.
Veil.pris kr. 349,00
Din pris kr. 299,00

bareMinerals Pure Plush - Gentle Deep Cleansing Foam, 120g

bareMinerals Pure Plush - Gentle Deep Cleansing Foam, 120g
kr. 259,00
Renseskum fra bareMinerals som fjerner urenheter og sminke. Pure Plush Gentle Deep Cleansing Foam er beriket med hylleblomst og rosmarin, samt mineralrikt havsalt som gir deg en frisk følelse av ren, glatt hud. Kan brukes til din daglig renserutine og passer til alle hudtyper. Kommer med en nydelig duft av grapefrukt. Les mer under fanen: Produktinformasjon
Veil.pris kr. 299,00
Din pris kr. 259,00

Fountain The Geek Molecule - 06, 240ml

Fountain The Geek Molecule - 06, 240ml
kr. 419,00
Fountain The Geek Molecule for deg som vil øke konsentrasjonen og fokus. Et skjønnhetstilskudd i flytende format med naturlige ingredienser som vil bidra til å øke hjernens makt ved å støtte kognitiv funksjon og mental utholdenhet. Formulert med sink, Gotu Kola og Hyaluronsyre er dette et konsentrert kosttilskudd for skjønnhet og helse,der sink bedrer konsentrasjonen og Gotu Kola skal forbedre intelligens og hukommelse. Hyaluronsyre vil i tillegg bekjempe urenheter i huden og gi en mer ungdommelig glød.
Fri for kunstige fargestoffer og smaker. Ta en teskje (5 ml) per dag, enten direkte eller blandet med din favoritt juice eller drikke. Skal ikke blandes med meieriprodukter. Dette produktet er søtet med naturlig Xylitol, som også bidrar til bedre tannhelse. Passer for voksne kvinner og menn.
Veil.pris kr. 499,00
Din pris kr. 419,00

Ole Henriksen The Clean Truth - Cleansing Cloths Brightening, 30 stk

Ole Henriksen The Clean Truth - Cleansing Cloths Brightening, 30 stk
kr. 179,00
The Clean Truth - Cleansing Cloths fra Ole Henriksen er skånsomme, fuktighetsgivende renseservietter for ansiktet ditt som er flotte å ta med på reiser eller til festivaler. Naturlige overflateaktive ingredienser fjerner make-up og smuss, mens essensielle fettsyrer pleier huden og C-vitamin og mikroalger er med på å lysne, stramme opp og glatte ut huden.

Produktet er forbedret ved at serviettene inneholder et tillegg av CoQ10 som øker cellefornyelsen og virker beskyttende for huden.

Andre fordeler med disse flotte seviettene er at de strammer opp og booster kollagenproduksjonen, lysner og virker oppstrammende på huden, booster hudens oppbygging og regenerasjon, virker antioksiderende, og motvirker nedbrytning av kollagen. Itillegg inneholder de rosevann som har en beroligende effekt og virker antiinflammatorisk og anti-aging.
Veil.pris kr. 179,00
Din pris kr. 179,00

Decrusto The Original Black Peel Off Mask, 100ml

Decrusto The Original Black Peel Off Mask, 100ml
kr. 229,00
Populær ansiktsmaske fra Decrusto som renser porene i dybden og gir deg en frisk og glatt hud. The Original Black Peel Off Mask er en dermatologisk testet peel off maske som fjerner hudormer og urenheter. Den binder seg effektivt til tette porer, døde hudceller og andre urenheter som forsiktig trekkes ut av hudens overflate. Masken bidrar til å minimere porer, forbedre hudens elastisitet og fuktighet, redusere hudens overflødige fettproduksjon og til å hindre nye hudormer. Formulert med beroligende planteekstrakter som hjelper huden til å gjenvinne sin naturlige fuktighetsbalanse, slik at den blir myk og med tydelig reduserte porer. Dette er den første ansiktsmasken i verden som inneholder patentert wellmune beta glukaner og den har en unik sammensetning av næringsstoffer. *Les gjerne mer om de aktive ingrediensene og hva de gjør for huden din under fanen produktinformasjon. Bruk: Rist tuben, og påfør et jevnt lag i T-sonen på renset og tørt ansikt. Pass på å unngå øyne, hårfestet, øyenbryn og kinn. Masser masken inni huden slik at den vil arbeide seg dypt inn i porene, og gjør at de naturlige og effektive ingredienser fungerer som magneter på smuss og bakterier. La masken virke i 25-30 minutter til den er helt tørr, for så å trekke masken forsiktig av fra ytterkantene. Skyll av eventuelle rester. Etter å ha brukt The Original Decrusto Peel Off Mask for å fjerne urenheter og hudormer fra huden din, anbefaler vi Decrusto Liposome Face Cream, en fuktighets givende ansiktskrem. Brukes 1-2 ganger i uken for best resultat. Vi anbefaler Decrusto Liposome Face Cream, en fuktighets givende ansiktskrem som gir huden din en ekstra fuktighetsboost og for å lukke porene.
Veil.pris kr. 239,00
Din pris kr. 229,00

Balance Me Super Toning Body Wash, 260ml

Balance Me Super Toning Body Wash, 260ml
kr. 179,00
Balance Me Super Toning Body Wash er en oppkvikkende, naturlig og skummende kroppsvask som forbedrer hudtone, mykgjør, glatter og fremmer god sirkulasjon. Prisvinner i 2013 for "natural product" og "best natural beauty award". Inneholder 99% naturlige ingredienser med en aromatiske blanding av einer, bergamot, geranium og essensielle oljer fra lavendel. Body Wash er perfekte sammen med Balance Me Super Toning Body Oil og vil gi en intens boost av aktive ingredienser for å virkelig bidra til å oppnå superglatt hud. Etterlater en luksuriøs følelse i huden din
Veil.pris kr. 179,00
Din pris kr. 179,00
SALG -20%
kr. 143,20

Ole Henriksen Truth Creme Advanced Hydration, 50ml.

Ole Henriksen Truth Creme Advanced Hydration, 50ml.
kr. 599,00
Truth Creme Advanced Hydration er en enestående fuktighetskrem som tilfører mengder med avansert fuktighet ikke bare på ett, men flere nivå med eksklusive "Advanced Hydration Complex". Inneholder C-vitamin som roer, helbreder og øker kollagen-nivået i huden samt Tripeptid-5 som lysner, strammer og utvisker fine linjer og rynker. Denne lette kremen glir uanstrengt over huden og absorberes raskt. Kan brukes morgen og kveld. Vår anbefaling!
Veil.pris kr. 610,00
Din pris kr. 599,00

Ole Henriksen, African Red Tea Foaming Cleanser 207 ml

Ole Henriksen, African Red Tea Foaming Cleanser 207 ml
kr. 359,00
Ole Henriksen, African Red Tea Foaming Cleanser er en luksuriøs renseskum som renser mildt, fjerner makeuprester og motvirker aldringstegn. Inneholder African Red Tea og Boragefrø-olje som styrker hudens ytre lag, bremser aldringsprosessen og mykgjør huden, samt tilfører fuktighet, reduserer hudens porer og reduserer irritasjon. Egnet for alle hudtyper. Pump ut skum i håndflaten, fordel i ansiktet og la virke noen minutter. Vask av med håndduk eller skyll ansiktet med vann. Kan anbefales!
Veil.pris kr. 405,00
Din pris kr. 359,00

Ole Henriksen, Blue/Black Berry Enzyme Mask 100gr

Ole Henriksen, Blue/Black Berry Enzyme Mask 100gr
kr. 455,00
Ole Henriksen, Blue/Black Berry Enzyme Mask er en reparerende gelemaske som tilfører masse fuktighet til spesielt tørr og sensitiv hudtype. Gjenoppretter hudens naturlige fuktbalanse og styrker og behandler irriterte områder. Brukes to til tre ganger pr. uke etter rens. Påfør en generøs mengde på fuktet ansikt og hals. Unngå øyenpartiet. La virke i 10 minutter og vask bort med en fuktet klut eller svamp. Avslutt med ditt favoritt serum eller fuktighetskrem.

Se hva femelle-bloggeren Regine synes om dette produktet her!
Veil.pris kr. 495,00
Din pris kr. 455,00
SALG -20%
kr. 364,00

Ole Henriksen Firm Action Mask, 50gr

Ole Henriksen Firm Action Mask, 50gr
kr. 385,00
Firm Action Mask er en herlig, aromatisk og oppstrammende ansiktsmaske som forminsker porer og etterlater huden myk, glatt og fornyet. Med naturlige leiretyper og urter får huden et merkbart løft og blir gjennomfuktet. Passer til alle hudtyper! Les mer under fanen "produktinformasjon"
Veil.pris kr. 395,00
Din pris kr. 385,00
InstagramFacebookVisaklarnabringposten